Hey!

Mijn naam is Suzanna Wijtzes, adviseur op het gebied van voeding en gezondheid.

Eigenaar van adviesbureau SWfit. Wij zijn een zelfstandig online advieskantoor waarbij we volgens de wetenschap adviezen geven met op maat samengestelde, praktische en informatieve rapporten.

ER IS MEER

SWfit
Suzanna Wijtzes

Op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd over goed eten en drinken, krachttraining en het menselijk lichaam. Ik studeerde voor Voedingsadviseur en studeerde af in vijf vakken, waaronder Sportvoeding. Daarnaast heb ik verschillende specialisaties van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland succesvol afgerond, waaronder Voeding voor het Gezin waar ik meer heb mogen leren over het begeleiden van meerdere mensen uit één huishouden. Momenteel zit ik in de eindfase van een opleiding tot apothekersassistent. 

SWfit helpt jou bij het analyseren, berekenen en samenstellen van op maat gemaakte voedingsschema’s op het gebied van aankomen, afvallen en spiermassa creëren.

Er zijn tegenwoordig veel mensen die uit eigen ervaring vrouwen en mannen begeleiden naar minder buikvet of een koolhydraatarme leefstijl, waarbij het onduidelijk is welke theoretische kennis daarachter verscholen ligt. Influencers die hun eigen voedingsschema online zetten, omdat zij ervan overtuigd zijn dat iedereen hetzelfde schema kan volgen.  

Één van de grootste doelen van het adviesbureau is om mijn kennis met jou te delen. Het is mijn missie om jou bewust te maken van wat je met goed eten en drinken kan realiseren – zonder dat deze informatie uit de duim gezogen is.

Als geboren Rotterdammer heb ik een echte niet lullen maar poetsen mentaliteit: als jij beter wilt worden of meer kennis op wilt doen over een specifiek onderwerp, dan moet je nu actie ondernemen. Motivatie, discipline en consistentie. Als jij deze mentaliteit ook bezit dan ben ik de geschikte adviseur voor jou. 

Met minimaal 8 jaar ervaring in het analyseren van eten en drinken, waaronder 6 jaar als online adviseur voor SWfit begrijp ik welke kennis en informatie nodig is om effectief te veranderen. 

Wat maakt mij anders dan de gemiddelde adviseur in voeding en gezondheid?

Bezoekers en klanten vinden mijn informatie laagdrempelig, duidelijk en praktisch zonder overbodige poespas. 

Alle adviezen die ik geef worden geschreven volgens wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dat alles voldoet aan de hedendaagse criteria van de wetenschap. Juistheid, controleerbaarheid en toepasbaarheid. Niet alle wetenschappelijke onderzoeken voldoen aan deze eigenschappen. Bij SWfit werken we met deze normen. 

SWfit werkt volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad, het RIVM, NCBI, (Europe) PubMed Central en andere diverse experts.

straight-to-the-point advies

persoonlijk en op maat

voor elk kennisniveau

Drie wetenswaardigheden
over Suzanna Wijtzes

 In mijn vrije tijd lees ik graag over nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen

Naast mijn werk studeer ik om mijn kennis up-to-date te houden

Ik ben een grote liefhebber van Tim Hortons ijskoffie en donuts

Wil jij ook meer duidelijkheid over eten en drinken, de werking van het menselijk lichaam en het realiseren van jouw persoonlijke doel? 

Ontspanning

Coaching

Intensief pakket, waarbij we de komende seizoenen samen aan de slag gaan om het gewenste doel te realiseren via Whatsapp. 

Energiebehoefte berekenen

Het succesvolle stappenplan om zelf makkelijk en effectief je doel met goed eten en drinken te bereiken. 

Offerte op maat

Laat een voedingsschema samenstellen, een eetdagboek nakijken of stel een vraag over de werking van het menselijk lichaam.