Je verdient het om de
beste versie van jezelf te realiseren

Het succesvolle stappenplan om zelf makkelijk en effectief je doel te realiseren. Laat een compleet persoonlijk en op maat gemaakt rapport samenstellen, zodat jij zelf je zelfgekozen doel met goed eten en drinken mag bereiken.

BLIJF LEZEN OM ALLE DETAILS TE KRIJGEN

Schrijf je in voor mijn nieuwe coaching programma!

Intensief online traject met voedingsplan, voedingsschema, sport- of beweegplan en een uitgebreid rapport. In dit programma gaan we samen met de voorgeschreven adviezen aan de slag. Ik ben jouw stok achter de deur.

Herken jij jezelf?

Je bent bekend met kilocalorieën, macro- en micronutriënten, maar overweldigd door alle informatie en strategieën die op het internet worden gedeeld. Je ziet door alle bomen het bos niet meer.

Je bent op zoek naar een duidelijk, realistisch en persoonlijk voedingsplan die jou precies vertelt wat je nodig hebt.

Je hebt behoefte aan iemand die met je meekijkt en die jou precies kan vertellen waar de verbeterpunten liggen.

Energiebehoefte berekenen

47 (€109,00)

Het succesvolle voedingsplan om zelf makkelijk en effectief je doel te bereiken.

+ uitgebreide vragenlijst
+ rapport (min. 500 woorden)
– kilocalorieën
– macronutriënten
– micronutriënten
– toelichting
+ voorbeeld dagmenu

Hey!

Mijn naam is Suzanna Wijtzes, adviseur op het gebied van voeding en gezondheid.

Eigenaar van adviesbureau SWfit. Wij zijn een zelfstandig online advieskantoor waarbij we volgens de wetenschap adviezen geven met op maat samengestelde, praktische en informatieve rapporten.

Waar bestaat de dienst energiebehoefte berekenen uit? 

Digitale vragenlijst

Na het accepteren van de offerte ontvang je een uitgebreide vragenlijst met eetdagboek. Het doel van deze vragenlijst is om een compleet beeld te krijgen van jouw dagelijks leven. Het wordt duidelijk welke aanpassingen nodig zijn om optimaal resultaat te realiseren. 

Vragen stellen

Dit is het moment om een laatste toelichting te geven voordat de opleverdatum wordt bepaald. Na het ontvangen van de vragenlijst en het eetdagboek worden er inhoudelijke vragen gesteld en krijg je informatie over wat jij in grote lijnen kunt verwachten. 

 zelf beginnen

Na de betaling ontvang jij binnen een werkweek een op maat gemaakt rapport met cijfers, bijbehorend advies en voorbeeld dagmenu. Het document is minimaal vijfhonderd woorden lang. Je krijgt alle informatie die jij nodig hebt om zelf een voedingsschema op te stellen. 

Door de juiste theorieën zelf om te zetten in de praktijk kun jij met SWfit de gewenste resultaten bereiken.

Wil jij zo snel mogelijk beginnen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via het contactformulier. 

Energiebehoefte berekenen

47 (€109,00)

Het succesvolle voedingsplan om zelf makkelijk en effectief je doel te bereiken.

+ uitgebreide vragenlijst
+ rapport (min. 500 woorden)
    – kilocalorieën
    – macronutriënten
    – micronutriënten
    – toelichting
+ voorbeeld dagmenu

Veelgestelde vragen

Zijn mijn gegevens veilig?

Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Er worden geen gegevens gedeeld, tenzij jij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. 

Waarom kost deze dienst €47?

Deze dienst is een uitstekende aankoop voor jou als jij bekend bent met kilocalorieën, macro- en micronutriënten. Je krijgt een op maat gemaakt rapport met het advies dat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Het plan levert alle cijfers die jij nodig hebt om zelf een voedingsschema op te stellen. Het rapport wordt digitaal (PDF) verzonden. Bij een volgend doel kun jij opnieuw je energiebehoefte laten berekenen.

Wanneer wordt de dienst afgeleverd?

We streven ernaar om na het definitief inleveren van de vragenlijst binnen een werkweek het rapport op te sturen. Jij ontvangt een persoonlijk, digitaal advies met voorbeeld dagmenu.

"Ik eet dagelijks 2000 kilocalorieën. Is deze dienst ook voor mij geschikt?"

Deze dienst wordt aangeraden als jij bekend bent met kilocalorieën, macro- en micronutriënten. Het aantal kilocalorieën dat je dagelijks eet geeft onvoldoende informatie over de mogelijke resultaten. Het rapport bevat een compleet advies over het bereiken van je doel. De juiste hoeveelheden aan voedingsstoffen gaan het verschil maken. 

Bijvoorbeeld: tweeduizend kilocalorieën eten zegt niets over de kwaliteit van het eten en over de resultaten die je kunt behalen. 

Bijvoorbeeld: Iemand die meer spiermassa wilt creëren kan zijn doel niet bereiken met koolhydraatarm eten.