Al je vrije avonden besteden aan het uitzoeken van de juiste kennis over effectief eten en drinken. Is dat niet wat we allemaal willen vermijden?

In dit adviestraject gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken volgens de beste wetenschappelijke inzichten. Ik begrijp hoe frustrerend het is wanneer je deze maand weinig resultaten hebt geboekt. Je hebt geen tijd om zelf een voedingsschema en beweegplan te maken. Weet jij welk persoonlijk plan het beste bij jou past? Bespaar moeite, tijd en frustratie. Realiseer meer kracht en energie. 

Ben jij er klaar voor om je resultaten naar een hoger niveau te tillen? 

Herken jij jezelf?

Het traject is speciaal voor gemotiveerde sportievelingen die er klaar voor zijn om hun huidige resultaten naar een hoger niveau te tillen.

Er is geen plan die bij iedereen past. Je weet dat het beter kan. Het is tijd om deze potentie waar te maken.

Het is voor iedereen mogelijk om effectief doelen te realiseren, zolang deze is aangesloten bij jouw gegevens, dagelijkse (sport)activiteiten en wensen. 

Je bent gemotiveerd

Je wilt beter eten in plaats van minder 

 Je voelt je onbegrepen door je omgeving

Je hebt behoefte aan een realistisch plan en iemand die met je meekijkt

Je vind het lastig om zelf te moeten verzinnen wat je gaat eten en drinken

Je wilt je behaalde resultaten naar een hoger niveau tillen

Wat gaan we doen?

Elk traject wordt op maat samengesteld. We stellen realistische doelen die jou motiveren. Je krijgt van mij een uitgebreide digitale vragenlijst met eetdagboek. Elk kwartaal ontvang je een voedingsplan, voedingsschema en uitgebreid advies. Je kunt op elk moment van de dag vragen stellen via Whatsapp. Ik help je door het geven van inzicht, prioriteiten te stellen en het maken van echte keuzes. Het resultaat is het bereiken van je doel met meer kracht en energie.  

COACHING

4 seizoenen adviestraject met intensieve begeleiding

299

+ digitale vragenlijst
+ voedingsschema (week)
+ productenlijst (week)
+ beweeg- /sportplan
+ rapport
+ Whatsapp

COACHING

8 seizoenen adviestraject met intensieve begeleiding

499

+ digitale vragenlijst
+ voedingsschema (week)
+ productenlijst (week)
+ beweeg- /sportplan
+ rapport
+ Whatsapp

Hey!

Mijn naam is Suzanna Wijtzes, adviseur op het gebied van voeding en gezondheid.

Eigenaar van adviesbureau SWfit. Wij zijn een zelfstandig online advieskantoor waarbij we volgens de wetenschap adviezen geven met op maat samengestelde, praktische en informatieve rapporten.

Waar bestaat een SWfit traject uit? 

digitale vragenlijst

Na het accepteren van de offerte ontvang je een uitgebreide vragenlijst met eetdagboek. Het doel van deze vragenlijst is om een compleet beeld te krijgen van jouw dagelijks leven. Het wordt duidelijk welke aanpassingen nodig zijn om optimaal resultaat te realiseren.

inhoud

Elk kwartaal ontvang jij een voedingsschema met bijbehorende productenlijst, een beweeg- /sportplan en een rapport met uitgebreid voedingsadvies. Het voedingsadvies geeft je meer inzicht over het plan. 

CONTACT

Wij zijn bereikbaar tijdens de momenten van jouw leerproces. Je kunt alle vragen die je hebt veilig en laagdrempelig stellen. Je krijgt via Whatsapp van maandag tot en met vrijdag antwoord op je vragen.

Door de juiste theorieën om te zetten in de praktijk kun jij met SWfit de gewenste resultaten bereiken en behouden. 

Er zijn voor onze adviestrajecten 8 plekken beschikbaar. Plan vandaag een gratis kennismakingsgesprek in.

Inzicht

Leer en begrijp hoe het lichaam functioneert. Je krijgt uitleg over de spijsvertering en de stofwisseling van het menselijk lichaam. 

Rust

Bespaar moeite, frustratie en tijd bij het toepassen van informatie. Alle adviezen zijn gebaseerd op onderzoeken en daardoor bewezen effectief.

Vrijheid 

Met de tijd die je over hebt is er naast het werk voldoende ruimte voor slaap en ontspanning. 

Energie

Het voedingsplan zorgt ervoor dat je alle voedingsstoffen die je nodig hebt in voldoende mate binnenkrijgt. 

Je verdient het om de beste versie van jezelf te worden

COACHING

4 seizoenen adviestraject met intensieve begeleiding

299

+ digitale vragenlijst
+ voedingsschema (week)
+ productenlijst (week)
+ beweeg- /sportplan
+ rapport
+ Whatsapp

COACHING

8 seizoenen adviestraject met intensieve begeleiding

499

+ digitale vragenlijst
+ voedingsschema (week)
+ productenlijst (week)
+ beweeg- /sportplan
+ rapport
+ Whatsapp

Veelgestelde vragen

Zijn mijn gegevens veilig?

Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Er worden geen gegevens gedeeld, tenzij jij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. 

Wanneer begint het adviestraject?

We spreken samen een datum en tijd af die voor jou uitkomt. SWfit streeft ernaar om voor de start van elk nieuw kwartaal (/seizoen) een schema met rapport aan te leveren. 

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om het bedrag in één keer te betalen. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag in twee termijnen te betalen. In dat geval wordt er in het eerste en tweede seizoen van het traject een factuur toegezonden. Alle bedragen zijn inclusief btw. Vul het contactformulier in voor meer informatie. 

"Ik heb al een aantal diëten geprobeerd. Hoe weet ik dat dit wel werkt?"

Er is geen dieet of voedingsplan die voor iedereen werkt. Doordat dit plan specifiek op jouw gegevens, (sport)activiteiten en eetwensen aansluit is het mogelijk om je doel te behalen en een nieuw doel op te stellen. 

Ik werk met de Nederlandse Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad, het RIVM, NCBI, (Europe) PubMed Central en andere diverse experts. 

Het is nu tijd voor een betere aanpak, zodat je nu wel je doel realiseert.