Diensten

Behoefte berekenen

Deze dienst is voor jou als jij zelf aan de slag wilt met het realiseren van jouw persoonlijke doel. Ik onderzoek, berekenen en stel je persoonlijke behoefte samen.

Je ontvangt een digitale vragenlijst. Aan de hand van de antwoorden wordt er een digitaal voedingsadvies opgesteld. Maximaal 1250 woorden. 

Je ontvangt een overzicht met het aantal calorieën, macronutriënten en een aanvulling van de belangrijkste vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw leeftijd, geslacht en persoonlijke doel. Basiskennis in voeding vereist.

Slechts €49,- 

Eetdagboek nakijken

Een uitstekende manier om na te gaan of je volgens je persoonlijke behoefte eet. Je ontvangt een digitale vragenlijst met de richtlijnen waar een eetdagboek aan moet voldoen. De gegevens worden per mail verzonden. Aan de hand van de gekregen resultaten wordt er een digitaal voedingsadvies opgesteld. Maximaal 1250 woorden. Er worden vaste tarieven gehanteerd.

 

Eetdagboek 1 week (t/m 7 dagen) €98,-

Eetdagboek 2 weken (t/m 14 dagen) €129,-

Eetdagboek 3 weken (t/m 21 dagen) €149,-

Eetdagboek 4 weken (t/m 28-30 dagen) €179,-

 

Een eetdagboek van vier weken is inclusief vitamines en mineralen advies.

Voedingsschema pakket

Intensief pakket met alle handvatten om een gezond gewicht te realiseren. Goed eten en drinken met beweegadvies, aandacht voor het veranderen van gedrag en ontspanning.

Er wordt een persoonlijk voedingsplan met voedingsschema, informatielijst en uitgebreid (voedings-)advies samengesteld. Met/zonder online begeleiding.

Er zijn drie pakketten verkrijgbaar.

Online begeleiding

De manier om makkelijk en effectief antwoord te krijgen op je vragen.

 

Online begeleiding betekent persoonlijke coaching op afstand. Je krijgt via Whatsapp aanvullend advies op al je vragen over eten en drinken, je voedingsplan en je voortgang.

Flexibel bereikbaar, intensief contact en persoonlijk advies. 

Huisbezoek

Goed eten en drinken begint in de keuken. SWfit geeft advies over de meest bezochte leefruimte in huis die je direct kunt toepassen in je huidige leven. 

Aan de hand van de bezichtiging wordt er een digitaal voedingsadvies opgesteld. Maximaal 1250 woorden. 

In verband met corona is het op dit moment niet mogelijk om een huisbezoek in te plannen.

 

Bij aankoop van een dienst naar keuze gaat de consument automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. SWfit behoud het recht om een dienst binnen dertig dagen af te leveren, tenzij er een andere leveringstermijn is overeengekomen. Alle aangeboden diensten zijn inclusief btw.

Gebruik je medicijnen, heb je gezondheidsklachten of hebben je gewichtsklachten iets te maken met je medische conditie? Neem dan contact op met een diëtist.

WORK WITH ME

NAVIGATIE

® 2018 SWfit. All rights reserved.

Beeldmateriaal door By Joy Photography en SWfit Fotostudio