Diensten

Neem contact op met SWfit voor meer informatie. 

Energiebehoefte berekenen 

89 (€129,00) incl.

Deze dienst is voor jou als jij zelf aan de slag wilt met het realiseren van jouw persoonlijke doel. 

 

Ik onderzoek, berekenen en stel je persoonlijke behoefte samen.

Je ontvangt een digitale vragenlijst. Aan de hand van de gekregen antwoorden wordt er een uitgebreid digitaal voedingsadvies opgesteld. 

Je ontvangt een rapport met het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten, voedingsvezels en vocht en een aanvulling van de belangrijkste vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw leeftijd, geslacht en persoonlijke doel. 

+ digitale vragenlijst

+ rapport (+/- 500 woorden)

> macronutriënten 

> micronutriënten 

> toelichting 

+ dagmenu 

De oplevering is binnen 2 werkdagen. 

1:1 Coaching

v.a. 199 incl.

 

Intensief pakket met alle handvatten om een gezond gewicht te realiseren. Goed eten en drinken met beweegadvies, aandacht voor het veranderen van gedrag en ontspanning.

Er wordt een persoonlijk voedingsplan met voedingsschema, informatielijst en uitgebreid (voedings-)advies samengesteld. Met online begeleiding. 

Er zijn drie pakketten beschikbaar. 

Offerte op maat

prijs varieert

 

SWfit stelt ook losse diensten samen via een offerte op maat. Alle adviezen worden middels een digitaal rapport aangeleverd.

Enkele populaire diensten zijn: energiebehoefte berekenen, eetdagboek nakijken, dagmenu opstellen, los voedingsschema schrijven en een vraag over de spijsvertering of stofwisseling beantwoorden.

Gebruik je medicijnen, heb je gezondheidsklachten of hebben je gewichtsklachten iets te maken met je medische conditie? Neem dan contact op met een diëtist.

WORK WITH ME

NAVIGATIE

Home

Over

Contact

® 2018 SWfit. All rights reserved.

Beeldmateriaal door By Joy Photography en SWfit Fotostudio