DIENSTEN

ENERGIEBEHOEFTE BEREKENEN

Wil jij weten wat en hoeveel je dagelijks moet eten om je doel te bereiken?

Aan de hand van een vragenlijst stel ik de juiste gegevens voor jou samen. Je ontvangt een overzichtelijke korte lijst met het aantal calorieën, voedingsstoffen (koolhydraten, eiwit en vet) en een aanvulling van specifieke vitamines en mineralen die aansluiten bij leeftijd en geslacht, zodat je zelf aan de slag kunt met het samenstellen van je nieuwe eetpatroon. Je ontvangt de gegevens in een e-mailbericht. Klik hier voor meer informatie.

ALLE LEEFTIJDEN

KLIK OP DE LINK OM DE PRIJS TE ZIEN

VOEDINGSSCHEMA PAKKETTEN

Wil je een persoonlijk voedingsschema laten samenstellen door een specialist? Klik dan hier voor meer informatie. 

LEEFTIJD 20-50 JAAR

KLIK OP DE LINK OM DE PRIJZEN TE ZIEN

VOEDINGSSCHEMA NAKIJKEN

Heb je in het verleden een voedingsschema bij een ander bedrijf gekocht en wil je weten of dit schema klopt? Laat je voedingsschema nakijken door SWfit. SWfit controleert de energiewaarde, de voedingsstoffen en adviseert over vitamines en mineralen. 

De resultaten worden gepresenteerd in een verbeterd voedingsschema en informatielijst. Klik hier om deze dienst te bestellen.

LEEFTIJD 20-50 JAAR

NEEM CONTACT OP MET SWFIT VOOR MEER INFORMATIE

Alle diensten van SWfit hebben een vast uurtarief inclusief btw.

Voor alternatieve pakketten op maat rekent SWfit een tarief van €30,- per uur exclusief btw. Neem contact op met SWfit voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@swfit.nl.

 

Dankzij je adviezen gezonder gaan eten en op een gezonde manier 3.5 kilogram kwijt. Nog 2 kilogram te gaan en dan constant blijven. 

Nico

via Facebook

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.