Welkom

Mijn naam is Suzanna Wytzes en ik help gemotiveerde mannen en vrouwen met het realiseren van een gezond gewicht zonder valse beloften.

Door bewezen theorieën om te zetten in de praktijk en aan te passen  aan persoonlijke wensen worden de juiste resultaten behaald.

Wil jij:

  • Meer zelfvertrouwen

  • Tevreden zijn met je lichaam

  • Gezond en lekker eten

  • Meer kracht en energie

Hallo, goed dat je er bent!

Mijn naam is Suzanna en ik ben online adviseur in voeding en gezondheid die geen dag begint zonder een home-made latte macchiato, geen dag voorbij laat gaan zonder nieuwe kennis opgedaan te hebben en ondanks dat ze vanuit huis werkt altijd kantoorkleding en schoenen draagt.

 

Je vind mij een groot deel van mijn tijd achter de laptop – met veel plezier en passie klanten aan het begeleiden om met goed eten en drinken hun eetpatroon naar een hoger niveau te tillen en hun doelen te realiseren.

 

Het onderzoeken, berekenen en samenstellen van een persoonlijk voedingsplan is mijn kracht, mijn klanten laten zien waar ze toe in staat zijn en hen makkelijk en effectief beter leren eten.

It’s a beautiful day to go after your dreams – en daar help ik je graag bij.

Nieuwsbrief

Schrijf je gratis in voor de SWfit nieuwsbrief.

Eten en drinken moeilijk? Kost het veel tijd en moeite om alles zelf uit te zoeken?

Twee keer per maand voedingsadvies die je direct kunt toepassen in je huidige leven.

Laten we kennismaken!

Nieuwsgierig geworden? Wil je nog even sparren over jouw wensen en doelen? Of wil je direct een voedingsschema pakket boeken? Stuur een bericht naar info@swfit.nl.

WORK WITH ME

NAVIGATIE

Home

Over

Contact

® 2018 SWfit. All rights reserved.

Beeldmateriaal door By Joy Photography en SWfit Fotostudio