VOEDINGSSCHEMA NAKIJKEN

VOEDINGSSCHEMA NAKIJKEN NIEUW

De dienst is een kritische scan op je huidige voedingsschema.

Voedingsschema nakijken is speciaal voor jou als je dit jaar online een voedingsschema hebt aangeschaft, maar nog geen zichtbare resultaten hebt gezien. Je hebt je twijfels over de inhoud van het schema. Het voedingsschema heeft tot de dag van vandaag onvoldoende resultaten gegeven.

Het kan beter, maar waar begin je?

Aan de hand van een digitale vragenlijst en je huidige voedingsschema kijk ik je eerder voorgeschreven plan kritisch na. Ik stel een verbeterd voedingsschema samen en geef advies. 

VOOR WIE IS DEZE DIENST GESCHIKT?

De dienst 'voedingsschema nakijken' is speciaal voor (jong)volwassen mannen en vrouwen die een voedingsschema bij een ander bedrijf hebben aangeschaft en hier tot de dag van vandaag weinig tot geen resultaat uit hebben behaald. 

Het maakt niet uit of je wel of geen kennis over voeding hebt. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om je doel in gewicht en gezondheid te bereiken.

Deze dienst is speciaal voor mensen die gemotiveerd zijn om hun doel te bereiken en hun droomlichaam te creëren. 

VOEDINGSSCHEMA NAKIJKEN

EEN KRITISCHE SCAN OP JE HUIDIGE VOEDINGSSCHEMA

1 ENERGIEBEHOEFTE BEREKENEN

Aan de hand van een digitale vragenlijst bereken ik jouw persoonlijke behoefte. 

2 NAKIJKEN VOEDINGSSCHEMA

Ik kijk het huidige voedingsschema kritisch na en vergelijk de energiebehoefte met de gekozen behoefte uit het voedingsschema. 

3 VERBETEREN VOEDINGSSCHEMA

Het voedingsschema wordt aangepast. 

4 VOEDINGSADVIES

Er wordt een advies opgesteld aan de hand van het vernieuwde voedingsschema. Hierin staat precies wat je moet eten en drinken om je doel te bereiken.

LET OP: Deze dienst is exclusief online begeleiding. Het is mogelijk om naderhand een Skype sessie of digitaal gesprek in te plannen voor €30,- per uur inclusief btw. Liever een voedingsschema pakket met begeleiding? Klik hier. 

WAT LEVERT DE DIENST JOU OP?

EEN VOEDINGSPLAN DIE BIJ JOU PAST

EEN HELDERE VISIE OVER WAT JE KUNT BEREIKEN

EEN DUIDELIJK VOEDINGSSCHEMA

JE GAAT JE DROOMGEWICHT REALISEREN

EEN SPECIALIST IN GEWICHT DIE PRECIES WEET WAT JIJ NODIG HEBT

GEZOND WERKEN AAN JE DOEL MET BALANS

Wil je meer informatie over het nakijken van jouw huidige voedingsschema of wil je een dienst op maat bij mij boeken? 

Klik hier om een gratis dertig minuten adviesgesprek te boeken.

"Toen ik aan Suzanna vroeg of zij kon achterhalen of mijn voedingsschema klopte werd ik direct heel vriendelijk en open ontvangen. Als ik deze stap niet had genomen, had ik een voedingsschema gevolgd die niet bij mijn persoonlijke doel paste. Ik heb een aangepast voedingsschema gekregen die wel goed aansloot. Nu kan ik op mijn eigen tempo meer gaan eten. Bedankt!"

Astrid

via Facebook

Ik vind het geweldig dat ik (jong)volwassen mannen en vrouwen mag helpen met eten en drinken, zodat zij hun doel kunnen bereiken en hun droomlichaam kunnen creëren.

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om de beste versie van zichzelf te kunnen bereiken. Er is voor iedereen een plan, zonder uitzonderingen. 

Met de juiste voeding, mindset en kennis kun je in korte tijd een fantastische progressie boeken.

Ik help jou om erachter te komen wat jouw lichaam echt nodig heeft en wat je moet eten en drinken om dit te behalen. Waar wil jij aan werken en op welke manier kunnen wij dit realiseren?

Ben jij uit de puberteit, volwassen en heb jij onlangs een voedingsschema aangeschaft bij een bedrijf, maar ben jij niet optimaal tevreden met het resultaat? Neem contact op met SWfit en boek een gratis adviesgesprek in. Ik kom graag in contact met je.

Suzanna Wytzes

Voedingsadviseur in gewicht

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.