SAMENWERKEN

SWfit is de specialist in gewichtsverandering en is de plek voor mannen en vrouwen om doel en droomlichaam te realiseren met eten en drinken. Maandelijks bezoeken ruim 250 bezoekers de website, samen bekijken zij jaarlijks 10.000 pagina's. 

Instagram: 2500 volgers (72.000 weergaven)

Facebook: 150 volgers (1.175 weergaven)

Deze aantallen groeien elke dag. De doelgroep bestaat voornamelijk uit (jong)volwassen mannen en vrouwen in de leeftijd van 25-45 jaar met een grote interesse voor lekker eten en motivatie om hun eet- en leefstijl te veranderen. 

DIT KAN SWFIT VOOR JOU BETEKENEN

ADVERTEREN

Een (blog)post over jouw merk of product op social media en/of de website. Dit kan in de vorm van een recept, review, winactie of voedingsadvies. Samen bedenken wij de perfecte invulling om jouw product onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. 

AMBASSADEURSCHAP

Een samenwerking op lange termijn, waarbij jouw merk of product regelmatig terugkomt op social media en/of de website. Herhaling creëert betrouwbaarheid en overtuigingskracht en daarom is SWfit een voorstander van een langdurig ambassadeurschap. 

SUCCESVOL SAMENGEWERKT MET

Ik vind het super om met merken samen te werken die bijdragen aan een gezonde eet- en leefstijl. Mijn enthousiasme laat ik graag zien op social media en/of de website. Als trotse ambassadeur heb ik eerder samengewerkt met: 

INTERESSE?

Voor advertentiemogelijkheden kan je contact opnemen via info@swfit.nl. Suzanna neemt binnen 7 werkdagen contact met je op. 

WERKEN BIJ SWFIT

ONLINE SALES PROMOTOR SWFIT

Functieomschrijving

Jij bent het visitekaartje van SWfit! Als 'Online Sales Promotor' bij SWfit zorg je ervoor dat je (jong)volwassen mannen en vrouwen naar je social media account trekt door middel van foto's en teksten over gewichtsveranderingen, voeding en gezondheid. Je plaatst regelmatig een post of oproep en gaat interactie aan met de potentiële klant. Je denkt mee met de wensen van de klant en geeft passend advies. 

Je werkt vanuit huis en krijgt per aankoop betaald. 

Dit krijg je van SWfit:

1. Zelfstandig en verantwoordelijke functie

2. Flexibel aantal uren per week

3. Vergoeding (10%) bij elke aankoop 

4. Doorgroeimogelijkheden

5. Korting op alle producten en diensten 

Dit vraagt SWfit van jou: 

1. Dagelijks actief op social media

2. Communicatief sterk in praten en schrijven

3. Interesse in voeding en gezondheid

4. Streven naar kwaliteit en service 

5. Meedenken en adviseren van de klant

Locatie: Thuis

Dienstverband: Freelance/ZZP, parttime 

Salaris: €0-€500 

Het is mogelijk om wekelijks uitbetaald te worden. 

Ben je enthousiast geworden? Stuur je CV, motivatie en een screenshot van je social media account naar info@swfit.nl. Suzanna neemt binnen 7 werkdagen contact met je op. 

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.