RECEPT VEGAN PANNENKOEKEN

Bijgewerkt: 9 aug 2019

Pannenkoeken zijn op allerlei mogelijke manieren te bereiden - ook zonder ei en melk. Dit gerecht is speciaal voor iedereen die geen dierlijke producten eet of een melkeiwit allergie heeft. Net zo lekker als een normale bananenpannenkoek!



INGREDIËNTEN

2 bananen

150 gram bloem

50 gram amandelmeel

250 milliliter amandelmelk

2 theelepels bakpoeder

4 theelepels olijfolie

Snuf zout



BEREIDINGSWIJZE VOOR 4 PORTIES

Mix alle ingrediënten (behalve de olijfolie) tot een glad beslag. Verhit een theelepel olijfolie in de koekenpan en schep een vierde beslag in dezelfde koekenpan. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal tot het beslag op is. Beleg jouw vegan pannenkoeken met jouw favoriete topping, zoals vers fruit.


Totaal: 1310 calorieën, 162.6 gram koolhydraten, 33.8 gram eiwit, 56.5 gram vet

Per portie: 327 calorieën, 40.6 gram koolhydraten, 8.4 gram eiwit, 14.1 gram vet


Tip: Voeg een snufje vanille-extract of kaneel toe voor een krachtige, zoete smaak.


Dit gerecht is niet geschikt voor mealprep.



Wil jij dit gerecht in jouw eetschema pakket (klik hier) terug zien? Geef de vegan pannenkoeken nu op bij jouw wensen. Maak jouw doel(en) waar met eten, maak het waar met SWfit!


#swfitnl #blog #recept #vegan #pannenkoeken

WORK WITH ME

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

NAVIGATIE

SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.