RECEPT SALADE MET ZALM

Bijgewerkt: 13 aug 2019

Wat is er lekkerder dan een maaltijd met gerookte zalm? Deze salade is een heerlijk voorbeeld van een koolhydraatarm gerecht waarvan het hoofdingrediënt gerookte zalm is. Makkelijk te bereiden en te lekker om te laten staan!


INGREDIËNTEN

50 gram gerookte zalm

75 gram roomkaas

50 gram gemengde sla

25 gram rucola

0.5 tomaat

0.25 komkommer


BEREIDINGSWIJZE VOOR 1 PORTIE

Was de groenten zorgvuldig af. Pak een diep bord. Leg op de bodem de gemengde sla en de rucola en bekleed de rand met plakken komkommer en schijven tomaat. Plaats de gerookte zalm op de sla. Schep met een ijslepel drie kleine bolletjes roomkaas en verdeel over het bord. Garneer met rucola.


Totaal: 376 calorieën, 4.2 gram koolhydraten, 19.9 gram eiwit, 30.9 gram vet Per portie: 376 calorieën, 4.2 gram koolhydraten, 19.9 gram eiwit, 30.9 gram vet
Wil jij dit gerecht in jouw eetschema pakket (klik hier) terug zien? Geef de salade gerookte zalm op bij jouw wensen. Maak jouw doel(en) waar met eten, maak het waar met SWfit!


Eet jij graag zalm? Laat het weten in een reactie onder de blog of stuur een e-mail naar info@swfit.nl.


#swfitnl #blog #recept #salade #gerooktezalm #zalm


Het gerecht stamt af van de tijd dat SWfit alleen nog een droom was. Het is dus mogelijk dat er in gemengde sla geen rode kool meer aanwezig is.

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.