NETFLIX TOP 3 OVERGEWICHT

Bijgewerkt: 14 aug 2019

Het branden van films op dvd’s is voorbij. Tegenwoordig kijken we allemaal Netflix. Netflix biedt wereldwijd verschillende films, tv-series en documentaires aan voor particulier gebruik. Fictie en non-fictie - ook over voeding.

Voeding en gezondheid is een belangrijk onderwerp in onze samenleving. Het geeft ons een beeld over ons lichaam en hoe we gezond kunnen leven.


In de afgelopen dagen heb ik verschillende films en documentaires over eten en drinken op Netflix bekeken en heb ik een top drie gemaakt van afleveringen die antwoord geven op de volgende vragen:


“Wat is westerse voeding"

"Wat doet westerse voeding met ons lichaam?”


1. Forks over knives (documentaire)

2. Ask the doctor (documentaire, aflevering 1)

3. Bringing sexy back (televisieserie)


De programma’s zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel (medisch) advies. Alle adviezen over de inname van voedingsstoffen zijn gebaseerd op het gemiddelde van een volwassen mens. De werkelijke adviezen verschillen per individu.1 FORKS OVER KNIVES

Wat voor invloed heeft plantaardige voeding op de meest voorkomende ziektes, zoals overgewicht, diabetes mellitus type 2, hart- en vaatziekten en kanker in Amerika?

Twee Amerikaanse wetenschappers, Dr. T Colin Campbell en Dr. Caldwell Esselstyn, doen hun verhaal over de relatie tussen voeding en ziektes. Om het effect van een plantaardig dieet goed weer te geven worden er in deze documentaire een aantal patiënten gevolgd die van een ongezonde onverantwoorde leefstijl overstappen op een plantaardige voeding.


Notitie SWfit

Extreme standpunten kunnen mensen een stap in de goede richting laten zetten. Echter is het niet verstandig om alle dierlijke vetten uit het voedingspatroon te schrappen. Door de richtlijnen van de Schijf van Vijf te volgen krijg je alles binnen wat je nodig hebt en verklein je het risico op alle bovenstaande ziektes.

Laat je begeleiden door SWfit naar een plantaardig voedingspatroon.2 ASK THE DOCTOR

Waarom is het zo moeilijk om af te vallen en niet meer aan te komen? Amerikaanse artsen bespreken verschillende onderwerpen omtrent bewegen, voeding en ziekten waarbij zij zichzelf blootstellen aan verschillende tests.


Notitie SWfit

Leven in goede gezondheid heeft grotendeels te maken met het maken van keuzes met uitzondering van chronische ziekten.


Meer dan 50% van de volwassenen in Nederland heeft overgewicht.


3 BRINGING SEXY BACK

Een Brits tv-programma over zelfbewustzijn in combinatie met voeding en bewegen.

Acht mensen gaan onder begeleiding de strijd aan om zichzelf in een paar maanden te transformeren naar de persoon die ze willen zijn.


Notitie SWfit

Overgewicht is een wereldwijd probleem. Meer dan 50% van de volwassenen heeft overgewicht en bijna 14% heeft obesitas. Het is goed om te kijken naar de verschillende factoren die een bijdrage aan overgewicht hebben geleverd, zoals de veranderingen in leefstijl, eetgedrag en beweging.Dit was de top drie van de eigenaar van SWfit. Heb jij een vraag over de top drie of heb je zelf een Netflix video gezien omtrent eten, drinken en gezondheid? Laat een reactie achter onder de blog of stuur een e-mail naar info@swfit.nl.


#swfitnl #blog #Netflix #gezondheid #voeding #overgewicht #afvallen

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.