RECEPT KNAKWORSTJES IN BLADERDEEG

Bijgewerkt: 14 aug 2019

Een makkelijk te bereiden borrelhapje voor kinderen en volwassenen. Deze knakworstjes in bladerdeeg zullen bij iedereen in de smaak vallen. Koud en warm een heerlijke traktatie.


INGREDIËNTEN

1 pak bladerdeeg

1 blik magere knakworstjes

1 ei


BEREIDINGSWIJZE VOOR 20 STUKS

Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Laat de plakken bladerdeeg in 10 minuten ontdooien. Verwijder het folie. Snijd de plakjes bladerdeeg in de lengte door drieën. Leg een knakworstje op de plakjes bladerdeeg en rol het plakje om het knakworstje. Plaats de rolletjes op de bakplaat. Bestrijk het bladerdeeg met een opgeklopt ei. Bak de knakworstjes in bladerdeeg in het midden van de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin.


Totaal: 2454 calorieën, 196.6 gram koolhydraten, 81.6 gram eiwit, 149.1 gram vet

Per portie: 123 calorieën, 9.8 gram koolhydraten, 4.1 gram eiwit, 7.5 gram vetWil jij dit gerecht in jouw eetschema pakket (klik hier) terug zien? Geef de knakworstjes in bladerdeeg nu op bij jouw wensen. Maak jouw doel(en) waar met SWfit!


Wanneer heb jij dit borrelhapje voor het laatst gegeten? Laat een reactie achter onder de blog of stuur een e-mail naar info@swfit.nl.


#swfitnl #blog #recept #knakworst #bladerdeeg

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.