RECEPT IJSKOFFIE

Bijgewerkt: 9 aug 2019

De herfst komt er al bijna aan. De bladeren vallen nog net niet van de bomen. Niet getreurd; het is officieel nog zomer en vanaf volgende week klimt de temperatuur nog naar 25 graden. Met deze verfrissende relatief gezonde ijskoffie sluit jij de zomer goed af.


INGREDIËNTEN

100 milliliter filterkoffie, extra sterk

100 milliliter melk, halfvol

1 theelepel Zusto

Handvol ijsblokjes


BEREIDINGSWIJZE VOOR 1 PORTIE

Bereid de filterkoffie en voeg de zoetstof toe. Roer dit goed door de koffie om eventuele klonten te voorkomen. Vul een groot glas met de ijsklontjes. Voeg de koffie en de melk toe. Meng de ingrediënten door elkaar. Wanneer de bovenste ijsklontjes smelten is de ijskoffie klaar. Direct serveren.


Totaal: 48 calorieën, 4.8 gram koolhydraten, 3.6 gram eiwit, 1.5 gram vet

Per portie: 48 calorieën, 4.8 gram koolhydraten, 3.6 gram eiwit, 1.5 gram vet


Tip: Hou je meer van zoet? Voeg dan een theelepel vanillesiroop of karamelsiroop toe. De siroop is voornamelijk online verkrijgbaar en/of te koop in speciaalzaken.Wil jij dit gerecht in jouw eetschema pakket (klik hier) terug zien? Geef dan de ijskoffie op bij jouw wensen. Maak jouw doel(en) waar met eten, maak het waar met SWfit!


(Aschwin heeft de ijskoffie nagemaakt.)


#swfitnl #blog #recept #ijskoffie #koffie

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.