OVER SWFIT

SWFIT

SWfit is een zelfstandig online voedingspraktijk, opgericht in januari 2018. SWfit verkoopt voedingsschema's en producten die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid. De hoofdtaak van SWfit is het begeleiden van gezonde (jong)volwassen mannen en vrouwen met gewichtsproblemen door middel van voedingsschema's en voedingsadviezen. Alle diensten worden samengesteld volgens de Nederlandse richtlijnen over eten en drinken, waarbij er rekening wordt gehouden met de adviezen van de Gezondheidsraad, het RIVM en diverse experts. 

 

Het bedrijf onderscheidt zich door het vrijblijvend adviseren, inspireren en motiveren via de nieuwsbrief (nieuw!) en social media.

Bewerkt 2.jpeg

SUZANNA WYTZES

Voedingsadviseur, eigenaar

 

Ik weet uit eigen ervaring dat het mogelijk is om verantwoord je gewicht te veranderen en je droomlichaam te creëren. In het verleden at ik slecht en schommelde mijn gewicht regelmatig. Ik wilde graag aankomen en dacht met hamburgers en friet mijn doel te bereiken. Door mijn eigen leefstijl te veranderen en gezond te eten met balans heb ik mijn droomgewicht en droomlichaam bereikt en ik pluk hier nog dagelijks de vruchten van. 

Graag help ik jou om ook gelukkig te zijn met je gewicht met eten, drinken en persoonlijk voedingsadvies.

Benieuwd of ik jou kan helpen met het waarmaken van je doel? Stuur een bericht en ik boek een gratis adviesgesprek in, waarbij ik al je vragen vrijblijvend beantwoord.

 

Laten we samen aan de slag gaan en een blijvend resultaat bereiken! 

GEDIPLOMEERD

SPECIALISATIES

  +  Leeftijd 20-70 jaar

  +  Gewicht algemeen

  +  Overgewicht

 

OPLEIDINGEN

  +  Voedingsleer (2017-2019)

        afgerond met een 8 

CURSUS

  +  Overgang en Voeding (BGN. Gew.cons.) (2020-heden)      

  +  Emotie-eten (BGN Gew.cons.) (2019-2020)

        afgerond met een 10

  +  Gezinnen begeleiden met overgewicht (BGN Gew.cons.) (2019-2019)

        afgerond met een 10

 

Certificaten op aanvraag. 

Bewerkt 3.jpeg

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.