Online begeleiding 

Intensieve persoonlijke coaching op afstand. Je krijgt aanvullend advies op al je vragen over eten en drinken, het voedingsplan en je voortgang. Persoonlijk voedingsplan vereist.

Je zit vast. Je bent (net) begonnen met het realiseren van een gezond gewicht. Je voelt je onbegrepen door je omgeving. Je hebt behoefte aan een specialist die je kan helpen. Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging.

Je weet dat je potentie hebt. Maar wat je nog niet weet, is hoe je dit kunt realiseren.

Mijn naam is Suzanna Wytzes en ik ben afgestudeerd voedingsadviseur, expert op het gebied van gewichtsverandering. 

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gezond gewicht met eten en drinken.

Waarom verandert er niks op de weegschaal?

Waarom blijft mijn middelomtrek hetzelfde?

Waarom lukt het bij anderen wel en bij mij niet?

De beste resultaten worden gerealiseerd in combinatie met online begeleiding.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan op het gebied van eten en drinken en gewichtsverandering voor jong en oud.

 

Veelvoorkomende doelen die ik behandel zijn aankomen, spiermassa creëren, vetmassa verlagen, kinderwens (ook voor mannen), vegetarisch eten en - uiteraard - afvallen.

 

Ik weet uit eigen ervaring dat het lastig is om zonder kennis zelf aan de slag te gaan. Er is geen dieet of voedingsplan dat voor iedereen werkt. Om daadwerkelijk te kunnen veranderen is er een op maat gemaakt plan nodig. Na het samenstellen van het plan begeleid ik jou met online begeleiding naar een gezond gewicht. Ik combineer voeding, bewegen, ontspanning en mindset als de vier pijlers voor de beste resultaten passend bij jouw doel.

 

Door de juiste theorieën om te zetten in de praktijk kun jij dankzij SWfit je persoonlijke doel bereiken en behouden.

Dit is het moment om je leef- en eetstijl naar een hoger niveau te tillen. Je bent gemotiveerd om je gewicht te veranderen. Je bent klaar voor positieve veranderingen

Online begeleiding betekent persoonlijke coaching op afstand. Je krijgt via Whatsapp aanvullend advies op al je vragen omtrent eten en drinken, je huidige voedingsplan en je voortgang. SWfit neemt minimaal één keer per week contact met je op met opdrachten en antwoorden die je direct kunt toepassen in je huidige leven.

 

  • Flexibel bereikbaar

  • Intensief contact

  • Persoonlijk advies

 

Na het aanmelden ontvang je een korte digitale vragenlijst. Na ontvangst neem ik persoonlijk contact met je op via Whatsapp. Je krijgt mijn telefoonnummer.

 

Ben jij er klaar voor om je oude leef- en eetpatroon achter je te laten en je doel te realiseren met online begeleiding van SWfit?

Online begeleiding is een investering van slechts €49,- per maand. 

 

Er zijn voor online begeleiding een beperkt aantal plekken beschikbaar. Momenteel heb ik 5 plekken vrij.

 Bij aankoop van een dienst naar keuze gaat de consument automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Alle aangeboden diensten zijn inclusief btw.

Gebruik je medicijnen, heb je gezondheidsklachten of hebben je gewichtsklachten iets te maken met je medische conditie? Neem dan contact op met een diëtist.

WORK WITH ME

NAVIGATIE

Home

Over

Contact

® 2018 SWfit. All rights reserved.

Beeldmateriaal door By Joy Photography en SWfit Fotostudio