VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is een EETSCHEMA OP MAAT?


Algemeen Een eetschema op maat is een voedingsschema geheel naar jouw wensen. Bij dit voedingsschema krijg jij er ook een informatieschema bij. In dit schema staat alle informatie die jij nodig hebt om jouw doel(en) snel te bereiken. Of je nu wilt afvallen, aankomen of een ander doel hebt, een gebalanceerd voedingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen is ontzettend belangrijk. Eetschema op maat Bij dit persoonlijke voedinggschema gaat SWfit aan de hand van jouw wensen een plan maken die past bij jouw levensstijl. Een op maat gemaakt eetschema bestaat uit zeven dagen met zes eetmomenten per dag. Informatieschema In het informatieschema staat precies genoteerd wat jij eet, hoeveel jij eet en welke voedingsstoffen erin zitten. Wat voor wensen mag ik opgeven? Hieronder volgen een aantal voorbeelden van wensen die klanten opgeven die een eetschema bij SWfit hebben besteld: - Ik ben vegatarisch/veganist - Ik lust geen... / Mijn lievelings eten is... - Ik ben allergisch voor... - Ik heb een laag/normaal/hoog voedselbudget - Ik wil op bepaalde dagen ongezond kunnen eten - Ik gebruik supplementen, dit zijn... - Ik wil dat er rekening wordt gehouden met sportdagen Een eetschema op maat werkt alleen als jij er wat aan hebt. Daarom geven wij jou het recht om tot 14 dagen na de betaling nog vergeten wensen door te geven. Jouw doel(en) behalen is nog nooit zo makkelijk geweest, dankzij SWfit!
Welk VOEDINGSSCHEMA heb ik nodig?


Bij SWfit rekenen wij vrijblijvend jouw caloriebehoefte uit aan de hand van jouw doel(en). Ga naar de contactpagina op onze website en stuur een bericht.
Op welke manieren kan ik BETALEN?


Je hebt een of meerdere producten geselecteerd en je wilt graag betalen. Het is op de website van SWfit mogelijk om te betalen via creditcard, PayPal en iDeal.

WORK WITH ME

NAVIGATIE

Home

Over

Contact

® 2018 SWfit. All rights reserved.

Beeldmateriaal door By Joy Photography en SWfit Fotostudio