ENERGIE BEHOEFTE

BEREKENEN

HOE KAN IK ZELF SUCCESVOL ETEN?

Mijn berekening helpt jou om zelf succesvol te eten en drinken. Je leert wat voor voedingsplan er bij jou past en welke voedingsstoffen jij nodig hebt om optimaal te presteren. Na ontvangst ga je hier zelf mee aan de slag en kun jij met succes je huidige doel realiseren. 

HERKEN JIJ DIT?

Je bevat kennis over eten en drinken maar het lukt je niet om dit toe te passen in de praktijk.

Je weet wat je wilt bereiken maar nog niet hoe je dit moet realiseren.

Je wilt echte resultaten zien.

Je hebt het idee dat je meer uit je eetpatroon kunt halen. 

HET ZOU FIJN ZIJN ALS...

...het nieuwe eetpatroon aansluit bij wie jij bent en wat jij doet.

...je de meest optimale resultaten kunt behalen met voeding. 

...je meer zelfvertrouwen ontwikkelt door blijvende vooruitgang. 

Zoveel resultaten kun je mislopen als jij jouw voeding niet op orde hebt:

70%

"Bedankt voor je duidelijke voedingsplan. Dankzij je adviezen gezonder gaan eten en op een gezonde manier 3.5 kilogram kwijt. Nog 2 kilogram te gaan en dan constant blijven. Klaar met dat ge-jojo."

Nico

via Facebook

1 VOORBEREIDING

Ik ga jou beter leren kennen. Na de betaling ontvang je een (digitale) vragenlijst over jouw unieke leven, eetpatroon, (sport)activiteiten en persoonlijke wensen. De antwoorden worden voor de berekening gebruikt. 

2 BEREKENING

Aan de hand van jouw gegevens stel ik een voedingsplan samen. Ik bereken de juiste hoeveelheid calorieen, voedingsstoffen (koolhydraten, eiwit, vet) en een aanvulling van vitamines en mineralen die voor jou extra belangrijk zijn.

Het voedingsplan wordt kort toegelicht. 

3 AFLEVEREN

De antwoorden worden gepresenteerd in een digitaal bestand van maximaal twee pagina's. Het bestand wordt per mail verzonden.

DE INVESTERING HIERVOOR IS €30,-

"Het gaat hartstikke goed! Ik heb de halve marathon gelopen en dit is ook veel beter gegaan dan verwacht! Ik vond het best wennen om de koolhydraatbehoefte omhoog te gooien, omdat ik niet veel koolhydraten at. Tijdens en na de marathon heb ik ervaren hoe belangrijk dit was. Ik ben heel blij!"

Laura

via Info@swfit.nl

€30,-

Dititale vragenlijst

Voedingsplan (getallen)

Voedingsplan (toelichting)

De antwoorden worden gepresenteerd in een digitaal bestand van maximaal twee pagina's. Het bestand wordt per mail verzonden. 

Een voedingsplan gaat drie tot twaalf maanden mee, tenzij anders vermeld. SWfit raadt aan om na deze periode je energiebehoefte opnieuw te laten berekenen. Bij het veranderen van een doel is er altijd een nieuw voedingsplan nodig. 

AANBOD

WINKEL

JOIN SWFIT

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

SWfit is de voedingsspecialist in gewicht en gezondheid. SWfit is in 2018 opgericht. De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van SWfit. 

Nederland | €

® 2018 SWfit. All rights reserved.