Hallo!

Ik ben Suzanna.

Adviseur in voeding en gezondheid en een expert die gemotiveerde mannen en vrouwen begeleid naar een gezond gewicht met goed eten en drinken.

 

Van jongs af aan had ik een normaal postuur voor mijn leeftijd. Dit veranderde naarmate de puberteit vorderde en ik erachter kwam dat de gewenste vrouwelijke vormen uitbleven. Dit werd een obsessie voor vele jaren in mijn leven. Met de kilogrammen die niet kwamen, groeide ook de onzekerheid over mijn lichaam. Tot het punt dat ik er klaar mee was.

 

Vanaf dat punt was ik compleet geobsedeerd met slecht eten, sporten en  mijn manier van denken. Met een negatief zelfbeeld, stress en slechte nachtrust bleven de resultaten uit. Lichamelijk en geestelijk zorgde ik niet goed voor mijzelf.

 

Toen ik begin 2014 ook nog eens tien kilogram verloor door maagproblemen, wist ik dat er dingen moesten veranderen.  Ik ben op internet gaan zoeken naar een dieet met supplementen. Ik ontdekte dat er vaak maar wat werd gedaan, met verboden voedingsmiddelen en valse praatjes. Ondanks alle fouten die ik in het verleden had gemaakt wist ik dat ik het beter kon – en zo geschiedde...

 

Tijdens mijn eigen zoektocht naar een gezond en verantwoord gewicht viel het mij op hoeveel onjuiste informatie er over voeding, gewichtsverandering en gezondheid op het internet werd gedeeld. Hier wilde ik iets aan veranderen en het bereiken van doelen voor iedereen mogelijk maken.

 

Mede dankzij mijn studie heb ik naast goed eten drinken en bewegen ook een goed zelfbeeld teruggekregen. Ik ging door passie en interesse voeding studeren en dit had een positief effect op mijn gezondheid. Inmiddels zit ik alweer 5 jaar op gewicht zonder schommelingen.  Met een lichaam waar ik trots op ben.

 

Gezondheid werd mijn drijfveer om dingen anders te doen en gedachten aan te passen.

 

Mijn naam is Suzanna Wytzes en ik help gemotiveerde mannen en vrouwen met het realiseren van een gezond gewicht zonder valse beloften.

 

Naast mijn persoonlijke ervaring ben ik afgestudeerd als Voedingsspecialist en heb ik verschillende specialisaties bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland succesvol afgerond, als Voeding voor het gezin, Emotie-eten en Overgang en voeding. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren voor erkend Leefstijlcoach.

 

In mijn online praktijk begeleid ik cliënten naar een  gezond gewicht. Ik combineer voeding, bewegen, ontspanning en mindset als de vier pijlers voor de beste resultaten passend bij het doel.

Door bewezen theorieën om te zetten in de praktijk aan te passen aan jouw persoonlijke gegevens en wensen worden de juiste resultaten behaald.

 

Een dienst van SWfit is meer dan een velletje papier met voedingsmiddelen erop. Ik werk met de Nederlandse Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad om jou zo verantwoord mogelijk te kunnen helpen.

 

Ik leer je hoe jij zonder diëten, pillen en valse beloften je doel kan realiseren.

 

Laat je lichaam niet langer bepalen hoe jij je leven leidt. – SWfit

Get to know me

Vijf leuke wetenswaardigheden over mij

1. Je mag mij altijd wakker maken voor pannenkoeken, wafels en ijs

2. Ik werk met klassieke filmmuziek op de achtergrond

3. In mijn vrije tijd ga ik graag cultuur snuiven in het buitenland

4. Ik ben geen soep liefhebber 

5. Ik kijk graag naar misdaadseries

Droom jij ook van meer kracht en energie, gezond en lekker eten, meer zelfvertrouwen, tevreden blijven over je lichaam en blijvend resultaat? Ik kan je helpen!

WORK WITH ME

NAVIGATIE

Home

Over

Contact

® 2018 SWfit. All rights reserved.

Beeldmateriaal door By Joy Photography en SWfit Fotostudio